Workshop şi cursuri de dans irlandez în judeţul Timiş

     În urma numeroaselor solicitări, în weekendul 24 – 25 februarie 2018 vom ţine primul workshop de dans irlandez din zona Timişoarei.

     Mai exact, workshopul va avea loc la Casa de Cultură din Jimbolia, judeţul Timiş, strada Tudor Vladimirescu nr. 88 și se adresează atât copiilor (vârstă minimă: 6 ani), cât și adolescenților și adulților. Experiența anterioară în dansul irlandez nu este necesară.

     Cursurile vor avea loc în ambele zile ale weekendului, iar programul workshopului va fi anunțat înainte de eveniment, bazat pe numărul înscrierilor. Participanții vor învăța noțiunile tehnice de bază ale dansului irlandez, elementele principale ale acestuia, coregrafia reelului de beginners pe soft shoes și mișcări elementare pe hard shoes.

     Cursul intensiv cu Mara Cernat, TCRG – unicul profesor român de dans irlandez certificat de Comisia din Dublin – va fi urmat de antrenamente permanente coordonate de dl. Hansi Müller, instructor a numeroase grupe de dans şvăbesc din regiunea Timişului.

     Pentru înscrieri şi solicitări, vă rugăm să-l contactaţi pe dl. Müller, la telefon +40744 254 944, sau să ne trimiteți un email din pagina de contact, în care să menționați Timiș/Timișoara.

Comments are closed.