STEYsha School of Irish Dance


Despre STEYsha

  STEYsha School of Irish Dance este unica şcoală de dans irlandez din toată România, înfiinţată în 2011 de către Mara CERNAT, TCRG – unicul profesor român de dans irlandez certificat de Comisia de dans irlandez din Dublin, CLRG (www.clrg.ie).
  Școala noastră oferă cursuri permanente în Bucureşti şi workshopuri periodice în ţară şi în Belgrad (Serbia). Dansatorii STEYsha au un bogat istoric de participare la competiţii internaţionale de dans irlandez până la nivel de Campionat European, cât şi de spectacole și reprezentaţii la evenimente. Portofoliul dansatorilor şcolii înglobează peste 2,000 de cupe şi medalii la competiţiile sus menţionate şi nenumărate evenimente private şi publice, festivaluri, apariţii televizate, evenimente corporate, business şi diplomatice.

  Cursurile sunt strict de dans irlandez modern și tradițional – ne dedicăm 100% acestui stil – și se adresează copiilor între 3 și 6 ani (cursul de mini Irish), copiilor mai mari de 6 ani, adolescenților și adulților (limita superioară a vârstei nu este impusă decât de propriul vostru corp). Fie că vreți să practicați dansul irlandez din pură curiozitate, pentru beneficiile fizice pe care vi le aduce, pentru a obține performanță în domeniu, pentru a fi parte din spectacolele noastre, sau doar pentru a vă distra (cursul de Set Dancing), STEYsha este răspunsul! În cadrul STEYsha încurajăm pasiunea pentru dansul irlandez și performanţa în acest domeniu fascinant!

STEYsha pe scurt

– posibilitatea de participare la numeroase cursuri săptămânale de dans irlandez;

– curs separat pentru copii între 3 și 6 ani – mini Irish;

– curs de hobby/ pentru cei mai puțin sportivi – Set Dancing;

– cursanții de toate vârstele (6 ani+) lucrează și se dezvoltă cot la cot – copiii și adulții sunt tratați egal;

– participarea la workshopuri periodice de perfecţionare cu Anna TILLAK, ADCRG și alți instructori invitați;

– participarea la Bucharest Feis și alte competiţii și campionate internaţionale de dans irlandez;

– participarea la Bucharest Grade Exams și alte examinări de grad din Europa;

– participarea la spectacolele și reprezentațiile şcolii;

– participarea la evenimente sociale organizate de şcoală;

– participarea la taberele de dans irlandez internaţionale organizate de alte şcoli din Europa;

– schimb de experienţă real sau virtual cu alţi dansatori din ţările cu tradiţie în dansul irlandez;

  STEYsha School of Irish Dance este sufletul dansului irlandez în România graţie combinaţiei ideale dintre pasiune, dorinţă, acţiune şi calitate a mişcării, iar dansatorii noștri vor avea contact și cu alte fațete ale culturii irlandeze: muzică (cursuri de muzică irlandeză), limbă, istorie, legende, artă etc.