STEYsha şi URSUS în Parada de Ziua Irlandei

     Duminică, 16 martie 2014, cursanţii STEYsha vor participa la a doua ediţie a paradei de Saint Patrick’s Day (Ziua Irlandei), alături de trupa The Sorted Session, pentru carul alegoric URSUS. De-a lungul zilei, şcoala noastră va fi reprezentată de 40 de dansatori, toţi cursanţi STEYsha de toate vârstele şi nivelurile de dificultate, incluzând şi dansatoarele din grupul de scenă. Parada şi spectacolele adiacente vor fi, pentru mai noii noştri membri ocazia ideală pentru a experimenta la prima mână atmosfera de craic (pronuntat crack, specifică celebrărilor irlandeze).

     Pentru cei care nu cunosc STEYsha îndeaproape, va fi şansa de a ne întâlni şi de a se alătura şcolii noastre – una ce activează pe performanţa în dansul irlandez, păstrarea şi promovarea integrităţii dansului irlandez competiţional şi recreaţional în forma sa cea mai pură.

     Parada va porni la ora 15:00 din Piaţa Victoriei/Şos. Kiseleff, din faţa muzeelor Antipa şi Ţăranului Român şi îşi va continua drumul de-a lungul Căii Victoriei. Pe acest traseu, parada va avea câteva opriri, timp în care echipa STEYsha şi URSUS vor prezenta momente 100% irlandeze. Asemeni şcolilor de dans irlandez concentrate pe creşterea dansatorilor de la zero până la nivel de performanţă, micuţii şi mai marii, începătorii şi avansaţii STEYsha vor menţine tradiţia prezentării unui număr comun în cadrul paradei de ziua Irlandei. Parada se va opri la Ateneul Român – Piaţa George Enescu, urmând ca de acolo, artiştii (noi inclusiv) să se îndrepte spre piaţa Walter Mărăcineanu, unde James Joyce’s Pub va pregăti o nouă podea de dans, pe care STEYsha şi The Sorted Session vor evolua din nou, cu sprijinul URSUS, iar seara, petrecerea irlandeză se va extinde în incinta pub-ului, din nou cu un gig STEYsha + The Sorted Session.

     Orarul aproximativ al apariţiilor noastre (care ar putea suferi mici decalări pe parcursul zilei):

– 15:00 – 17:00 – Parada de-a lungul Căii Victoriei – STEYsha va fi împreună cu carul alegoric URSUS;

– 17:00 – Reprezentaţie cu The Sorted Session, pentru URSUS, la James Joyce’s Pub;

– 21:30 – Petrecere irlandeză cu The Sorted Session în James Joyce’s Pub;

Evenimentele pentru Saint Patrick’s Day 2014 sunt organizate de Asociatia Ireland Romania Network (IRN).

Comments are closed.