Noaptea muzeelor la Muzeul Cotroceni

     Cu ocazia Nopţii Muzeelor din acest an, cursanţii noştri vor dansa la Muzeul Cotroceni sâmbătă (18 mai) începând cu ora 19:15. Cursanţii STEYsha vor prezenta o serie de dansuri şi coregrafii învăţate de-a lungul timpului, pe diversele niveluri de dificultate pe care se antrenează şi pe ambele tipuri de pantofi folosiţi în dansul nostru: soft shoes şi hard shoes.

     Programul include numere cu cei mici, începând de la vârsta de 6 ani, cu adolescenţi şi cu dansatori adulţi.

     Toţi s-au pregătit cu mare entuziasm pentru această ocazie care va reprezenta pentru o mare parte dintre ei prima ocazie de a dansa în afara sălii de dans şi de a-şi împărtăşi pasiunea pentru dansul irlandez. Muzeul Cotroceni se va deschide la ora 19:00, iar reprezentaţia şcolii va începe la 19:15. Din experienţa anilor trecuţi, gazdele le recomanda tuturor celor ce vor să asiste la reprezentaţia noastră de la bun început să fie la poarta muzeului înainte de ora 19:00.

     Intrarea în muzeu este gratuită, însă se va face un control la intrare (regulile casei) şi este bine ca vizitatorii să aibă un act de identitate la ei. Întregul program al Muzeului Cotroceni va fi afişat pe site-ul lor (www.muzeulcotroceni.ro) şi comunicatul de presă poate fi descărcat prin acest link direct.

Comments are closed.