STEYsha School of Irish Dance
Competitii

Workshopuri

Workshops

Workshopurile sunt susţinute de ANNA TILLAK, TCRG – singurul instructor de dans irlandez din Polonia ce deţine certificare din partea Comisiei de Dans Irlandez din Dublin. Mai multe informaţii despre Anna pot fi găsite în secţiunea Instructorii STEYsha. Cursurile cu Anna au loc periodic, pe durata unui întreg week-end. Participanţii sunt împărţiţi în prealabil pe grupe de vârstă şi nivel şi vor participa fiecare conform programului afişat pentru week-endul în cauză. Atelierele se adresează în principal cursanţilor STEYsha (iar în mod periodic şi dansatorilor neînregistraţi cu un alt TCRG sau a neiniţiaţilor), atât copiilor, cât şi adulţilor de toate vârstele.


De ce să particip la ateliere?

Atelierul cu Anna este echivalentul unui curs prelungit, pe parcursul căruia se lucrează pe tehnicile de dans şi rezistenţă fizică, pe îmbunătăţirea dansului fiecăruia şi pe învăţare de paşi noi. În apropierea unui feis se organizează un workshop pentru a ajuta la ultimele pregătiri ale participanţilor. Atelierul îţi va permite să înţelegi mai bine părţi tehnice şi elementele de dans pe care nu ai avea timp să le aprofundezi în timpul unui singur curs normal. Stilul şi dansurile Annei vor veni excelent în completarea a ceea ce se învaţă la cursurile săptămânale în STEYsha. Pentru cei interesaţi de performanţă, participarea periodică la un atelier va permite o evoluţie mai rapidă. Pentru cei interesaţi de întreţinere fizică, două ore intensive de atelier sunt echivalentul a trei zile de mers la sala de fitness. Pentru cei ce vin la cursuri doar de plăcerea dansului, vor putea învăţa paşi noi, diferiţi de cei oferiţi la cursurile săptămânale. Daca vrei să participi la un asemenea workshop, trebuie să te înscrii la cursurile noastre permanente, deoarece orele intensive nu se adresează începătorilor absoluţi.

Cum mă înscriu?

Înscrierea se face personal, în timpul cursurilor permanente, prin telefon la 0740.680.805 sau prin e-mail, cu minimum 3 săptămâni înainte de datele anunţate ale workshopului şi presupune achitarea în avans a taxei de participare, personal, la sala de dans sau prin transfer bancar în cont furnizat la cerere.

Taxa de participare

Participarea la workshop se face în baza achitării taxei anunţate la deschiderea înscrierilor.

Programul fiecărui curs intensiv va fi postat înaintea cursului pe paginile şcolii: site și pagina de Facebook: STEYsha.