STEYsha School of Irish Dance
Competitii

Noutăţi STEYsha - 2017

Sărbători cu STEYsha

Sărbători cu STEYsha

Pe final de 2017, am fost solicitați pentru două apariții TV, atât cu dansatorii mai mici, cât și cu cei mai mari. Astfel, vă invităm să vizionați următoarele noastre apariții:

- 25 decembrie, începând cu ora 12:00, în cadrul emisiunii "Mulțumesc, Moș Crăciun", pe TVR1.

- 31 decembrie, începând cu ora 22:00, în cadrul emisiunii Revelion 2018, pe Antena 1.


Nu uitați, dacă vă încântă aparițiile noastre și rezonați cu dansul irlandez, puteți începe noul an înscriindu-vă la cursurile STEYsha School of Irish Dance cu un simplu mail sau telefon.

Sărbători cu STEYsha
Sărbători cu STEYsha

Rezultatele STEYsha la Bucharest Feis & Grade Exams 2017

Bucharest Feis and Grade Exams 2017

Felicitări tuturor dansatorilor STEYsha care au luat parte la a doua ediție a Bucharest Feis and Grade Exams!

Le mulţumim familiilor dansatorilor şi celor ce au făcut parte din staff-ul evenimentului şi au contribuit din toată inima pentru a aduce încă o experiență memorabilă tuturor participanţilor.

Iată şi centralizarea rezultatelor dansatorilor noştri:

Rezultate STEYsha School of Irish Dance - Bucharest Feis 2017 (PDF)


Bucharest Feis and Grade Exams 2017

Bucharest Feis and Grade Exams 2017

În weekendul 23-24 septembrie 2017, STEYsha School of Irish Dance va găzdui a doua ediție a concursului internaţional de dans irlandez organizat pe teritoriul ţării noastre, Bucharest Feis 2017. Sâmbătă, 23 septembrie vor avea loc Bucharest Grade Exams (examene de grad) adresate tuturor dansatorilor aparţinând de un profesor înregistrat în CLRG.

Duminică, 24 septembrie, va avea loc Bucharest Feis, primul concurs internaţional de dans irlandez din România, la care pot participa atât dansatori CLRG, cât şi dansatori neafiliaţi.


Bucharest Feis va avea loc la Centrul Sportiv Apollo, Bd. Energeticienilor nr. 5 şi va fi deschis publicului larg, accesul general fiind gratuit.

Mulțumiri partenerilor și suporterilor evenimentului, Romanian-Ireland Business Association, Asociația Culturală Româno-Irlandeză, World Media Concept şi The Irish Embassy Bucharest.

Pentru mai multe detalii, program, reguli de participare, comunicate de presă, galerie multimedia şi multe altele, vă invităm să vizitaţi siteul Bucharest Feis.

Physical Training & Strengthening Class

Physical Training & Strengthening Class

Începând cu 08.08.2017, cursul săptămânal de marți, de la 20:00 la 21:00 va deveni "Physical Training & Strengthening Class", deschis tuturor cursanților STEYsha School of Irish Dance. Cursul va fi bazat pe programul lui Peter O'Grady, de la Irish Dancing Physical Fitness.

Pentru acest curs, vă rugăm să veniți la sală cu 10 minute mai devreme și nu uitați să aveți în echipament coarda de sărit, banda elastică, minge de tenis, caiet și pix, prosop și apă plată.


1 Iunie cu STEYsha

1 Iunie cu STEYsha

De 1 Iunie, echipa Itsy Bitsy FM ii invită pe toţi copiii şi părinţii la un eveniment cu peste 10 ore de distracţie în aer liber. Se va sărbători ceea ce Itsy Bitsy a obţinut în 2016 pentru toţi românii: o zi liberă, în care copiii să poată petrece împreună cu părinţii.

Radio Itsy Bitsy organizează în parcul IOR (Alexandru Ioan Cuza) 10 ore de evenimente pentru copii şi părinţii acestora. Copiii STEYsha vor dansa la ora 17:45, pe scena pusă la dispoziţie de gazde.


Toate detaliile despre eveniment pot fi citite în comunicatul de presă oficial, pe www.itsybitsy.ro şi pe pagina de facebook a evenimentului.

Ziua Europei 2017

STEYsha la Ziua Europei!

Duminică, 7 mai 2017, va avea loc o nouă ediţie a evenimentului "Piaţa Statelor Membre ale UE", la care vom participa alături de Ambasada Irlandei. Evenimentul va avea loc în Parcul Cişmigiu, la intrarea principală, iar STEYsha va fi prezentă în două ipostaze:

10:00 - 13:00: dansatori ai şcolii vor fi la căsuţa Ambasadei cu mai multe detalii despre cursurile oferite de STEYsha, cât şi despre dansul irlandez în general. Suntem pregătiţi cu scenă mobilă, astfel că zona Irlanda va fi animată de ritmul paşilor de Irish.


Vizitatorii vor putea vedea pe viu şi câteva costume tradiţionale de dans irlandez ce vor fi expuse la căsuţa Ambasadei.

14:40 - 15:00: suntem pe scenă cu o serie de coregrafii tradiţionale şi moderne, cu dansatori de toate vârstele şi nivelurile.

Vă aşteptăm alături de noi, evenimentul nu trebuie ratat!

Scrisoarea Ambasadorului Irlandei în România

Scrisoarea Ambasadorului Irlandei în România

Felicitări tuturor celor implicați în evenimentele de St. Patrick's Day 2017 !

Suntem extrem de mândri de faptul că și anul acesta școala noastră a fost un element important în evenimentele de Saint Patrick's Day și încântați de recunoașterea eforturilor noastre chiar de către Excelența Sa Ambasadorul Irlandei în România, Derek Feely.

Vă mulțumim!


STEYsha la Next Star!

STEYsha la Next Star!

După cum vă povesteam acum câteva săptămâni, împreună cu Maria și Julia și câțiva dintre adulții avansați am avut o nouă filmare. Fetele și-au asumat misiunea școlii de a aduce dansul irlandez mai aproape de oameni, prin TV, așa că au acceptat invitația de a participa la emisiunea Next Star.

Au pornit cu dorința de a arăta munca și pasiunea din spatele unui număr de dans irlandez profesionist și le veți putea vedea în episodul de joia aceasta (30 martie 2017), la Antena 1, începând cu ora 20:30.


St. Patrick's Day 2017!

St Patrick's Day 2017!

O nouă săptămână de evenimente irlandeze a sosit, de această dată celebrările sunt în cinstea Saint Patrick's Day (ziua naţională a Irlandei). Ca de obicei, vom avea dansatori implicaţi în mai multe evenimente:

- Joi, 16 martie 2017 - Reprezentaţie la Ambasada Statelor Unite ale Americii (eveniment privat)

- Joi, 16 martie 2017 - Reprezentaţie în cadrul Recepţiei de Saint Patrick's Day a Ambasadei Irlandei în România, Hotel Sheraton (eveniment privat)


- Vineri, 17 martie 2017 - Reprezentaţie în cadrul Saint Patrick's Day Ball, Hotel Hilton (eveniment privat)

- Sâmbătă, 18 martie 2017 - Reprezentaţie în cadrul vizionării "Grand Finale of the 6 Nations Rugby Tournament 2017", Champions Sports Bar, Marriott (eveniment privat)

- Duminică, 19 martie 2017 - Irish Gathering, Mini Parade and Performances, în Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaule, între orele 12:00 - 16:00 (eveniment public).

Duminică vă invităm să fiţi alături de noi în cadrul mini paradei, ce va porni la ora 12:00, iar la ora 13:00 dansatorii STEYsha vor susţine o reprezentaţie de dans şi muzică tradiţional irlandeze.

Vom avea pe scenă atât dansatori experimentaţi, care au deja la activ premii la campionatul european şi concursuri internaţionale, inclusiv echipa de Ceili ce s-a calificat la Campionatul Mondial de anul acesta, cât şi dansatori începători aflaţi la prima reprezentaţie, ce vor fi mai mult decât încântaţi de primele aplauze în ritmul paşilor mult studiaţi!

Le dorim tuturor dansatorilor şi părinţilor acestora multă energie pentru toate evenimentele pe care le avem în program şi sperăm să ne întâlnim cu cât mai mulţi prieteni vechi şi noi în tot sezonul de Saint Patrick's Day 2017!

Éirinn go Brách!

2% pentru STEYsha!

2% pentru STEYsha!

Susţineţi dezvoltarea dansului irlandez în România!

Completaţi Declaraţia 230 pentru Asociaţia "STEYsha School of Irish Dance", până pe 25 mai 2017. Declaraţia se poate depune personal, se poate trimite prin poştă la Administraţia Financiară de care aparţineţi, sau o predați instructorului la sala de curs, urmând să ne ocupăm noi de depunerea ei.

Găsiți formulare precompletate la sala de curs, sau le puteţi aduce completate la sală şi să le predaţi în original. Vă mulţumim!


Descărcaţi formularul precompletat de aici. (PDF)

6 ani de STEYsha!

STEYsha împlineşte 6 ani!

Pe 10 ianuarie 2017 sărbătorim șase ani de când STEYsha School of Irish Dance își deschidea ușile pentru primul curs. A fost un an deosebit, presărat cu dansatori talentați și dedicați, părinți plini de susținere, colaboratori minunați, evenimente aparte și inaugurarea Bucharest Feis, la care visam cu toții de mult.

La împlinirea celor șase ani, dorim STEYshei și tuturor celor ce sunt parte din marea familie a școlii noastre picioare sprintene, spectacole memorabile și rezultate excepționale la competiții pentru încă un an.


Vă așteptăm să sărbătoriți alături de noi vineri, 13 ianuarie, ora 18:30, în sala noastra din str. Cameliei, alături de dansatori, părinți/soți/soții/copii/bunici, muzicieni, reprezentanți ai ambasadei Irlandei și TORT ;)