STEYsha School of Irish Dance
Competitii

Noutăţi STEYsha - 2012

Program de Anul Nou

În perioada sărbătorilor de iarnă, vom mai ţine cursuri după programul normal în zilele de 27, 28 şi 29.12. Vom lua pauză de la cursuri până pe 2 ianuarie, inclusiv, urmând să reintrăm în normalul săptămânal joi, 3 ianuarie.


Workshop cu Anna TILLAK, (TCRG) - 8 şi 9 Decembrie 2012

image

Sâmbătă, 8 şi duminică, 9 decembrie organizăm un nou workshop intensiv cu Anna TILLAK, TCRG-ul nostru din Polonia. Participanţii vor fi împărţiţi pe grup conform nivelului de dans şi pe secţiuni soft shoes/hard shoes.

Cursul fiecărui grup va dura 2 ore pe zi, deci cursanţii care vor participa atât la soft shoes, cât şi la hard shoes trebuie să fie pregătiţi să stea un minimum de patru ore pe zi la sală. Cursurile se vor concentra in mod deosebit pe pregatirea pentru concursurile de anul viitor (feiseanna).


Persoanele care încă nu fac parte din şcoala noastră, pot participa la workshopul cu Anna sub condiţia de a parcurge un minimum de patru cursuri cu Mara, în prealabil, pe parcursul lunii noiembrie. Cursanţii care sunt în pauză de la cursuri în prezent, dar care vor să participe la atelierul cu Anna vor beneficia de aceleaşi condiţii de participare ca şi cursanţii activi în momentul actual. Taxa de participare va fi de 100 lei/persoană/week-end, iar pentru a participa la un curs în plus (la soft shoes la încă una dintre grupe, sau la hard shoes), se adaugă încă un minimum de 20 de lei/persoană/week-end. Programul va fi anunţat ulterior pe site, blog, Facebook şi mail.

Halloween Ceili

Halloween Ceili

Luna aceasta organizăm un ceili de Halloween, costume incluse. Pe 26 octombrie, începând cu ora 19:00, vă aşteptăm la sala noastră din str. Cameliei nr. 39. Veniţi costumaţi, poate alegem cel mai cel costum, care va primi şi o răsplată.


Treble Reel Workshop

Treble Reel Workshop

În week-endul 6-7 octombrie, vom ţine workshopul de treble reel (reel de hard), pentru toţi cei care aveţi deja noţiunea de treble şi stăpâniţi picioarele în pantofi, sau şosete. Workshopul va fi de două ore pe zi, sâmbătă de la 12:00 la 14:00 şi duminică de la 10:00 la 12:00.

Taxa este de 50 de lei pentru ambele zile, de persoană. În funcţie de nivelul la care sunteţi deja în hard, veţi putea la finalul workshopului să faceţi paşii cu pricina la viteza normală de reel, sau la viteză mai mică, dar tot cap-coadă, fără probleme.


Back to School Ceili

Back To School Ceili

Deschidem noul sezon de cursuri de dans irlandez cu o petrecere dansantă tip ceili, cu care mulţi v-aţi obişnuit deja. Petrecerea va avea loc vineri, 7 septembrie, începând cu ora 19:00, la sala de dans din str. Cameliei nr. 39 şi aşteptăm printre participanţi cursanţii, familiile şi prietenii lor, prietenii şcolii, toţi cei ce plănuiesc să se înscrie la cursuri începând cu noul sezon şi oricine plănuieşte o seară de dans *with a twist*.

Tema ceili-ului este "Back to School", aşadar uniforma este obligatorie - veniţi costumaţi corespunzător. :-)


STEYsha la Festivalul "Mediaş, Cetate Medievală", ed. a VIII-a

Medias 2012

Sâmbătă, 7 iulie, STEYsha va susţine două reprezentaţii în cadrul Festivalului "Mediaş, Cetate Medievală", pentru al doilea an consecutiv. Deschiderea oficială a festivalului va avea loc vineri, 6 iulie, urmând ca pe parcursul celor două zile de week-end numeroşi artişti şi meşteşugari să pună stăpânire pe cetatea Mediaşului, printre care şi reprezentanţi ai grupului de scenă ai şcolii noastre, cu numere create pe muzica potrivită atmosferei unui festival medieval. Programul festivalului se găseşte integral pe site-ul primăriei Mediaş.


A doua seară de dans irlandez la Red Angus Steakhouse Pub

Red Angus 2

STEYsha va susţine miercuri, 4 iulie, un spectacol ce îmbină ritmul energizant al paşilor de dans irlandez cu muzica tradiţională într-o atmosferă unică de imaginaţie şi fascinaţie.

Veţi beneficia de o combinaţie frumoasă între dinamismul creat de dansatorii profesionişti şi ambientul tip western al Pubului Red Angus!

Miercuri, 4 iulie, ora 20:00 în locaţia din Centrul Istoric, Str. Franceză nr. 56, rezervari la 0734.88.44.99.


Seară de dans irlandez la Red Angus Steakhouse

Red Angus 1

Miercuri, 13 iunie, STEYsha va susţine un spectacol impresionant în Red Angus Steakhouse Pub din Centrul Istoric, începând cu ora 20:00. Rapiditatea şi acurateţea picioarelor, alături de pasiunea pentru dans şi profesionalismul STEYsha vor acompania muzica irlandeză ce va răsuna în Red Angus Steakhouse Pub toată seara de miercuri.

Spectacolul va avea loc într-un nou decor, tip western, cu meniuri speciale şi platouri "SIZZLER". Pentru rezervări, vă rugăm să ne contactaţi la 0734.88.44.99.


1 iunie @ şcoala Little London

Little London

Părinţii de la şcoala Little London Greendfield au organizat pe 1 iunie o mare sărbătoare de celebrare a diversităţii culturale sub numele "Cultural Celebration Day", la care o mică echipă de la STEYsha a reprezentat Irlanda şi dansul acesteia printr-o reprezentaţie şi un workshop fulger de Irish Dance.

Atât cei mici, cât şi cei mari au putut cunoaşte de aproape dansul irlandez prin reprezentaţia variată de coregrafii. La finalul reprezentaţiei, cei mai curajoşi participanţi au învăţat doi din paşii elementari de dans, pentru ca mai apoi să-i aplice într-un ceili simplu, sub îndrumarea instructorului şi dansatoarelor STEYsha.


Informaţii ISTA Feis 2012

ISTA Feis 2012

În primul week-end din luna martie, o parte dintre cursanţii STEYsha vor călători până la Cracovia pentru a participa la prima lor competiţie de dans irlandez. Atât copiii, cât şi adulţii se pregătesc intensiv pentru a face o impresie cât mai frumoasă de prima dată când vor urca pe scena concursului, atât cu numere de solo, cât şi de grup.

Pe pagina ISTA dedicata feis-ului din Cracovia de la începutul lui martie, au fost afişate informaţii despre regulamentul concursului, informaţii de călătorie şi programul competiţiilor.


Atelier cu Anna TILLAK, TCRG - 25-26 februarie

Anna Tillak

În week-endul 25-26 februarie va avea loc un nou atelier intensiv cu Anna TILLAK, mentorul nostru din Polonia. Atelierul va fi organizat, ca de obicei, pe grupe, fiecare secţiune beneficiind de două ore de curs în fiecare dintre cele două zile de atelier.

De data aceasta, cursurile cu Anna se adresează în exclusivitate cursanţilor STEYsha, motiv pentru care toţi cei ce doresc să participe la aceste cursuri, vor trebui să participe în prealabil la minimum două cursuri cu unul dintre instructorii noştri permanenţi.


Aniversarea de un an STEYsha!

1 an STEYsha

Astăzi se împlineşte un an de la primul curs al STEYsha, 365 de zile de cursuri, ateliere, reprezentaţii şi serate dansante în Bucureşti şi în ţară. Le mulţumim pe această cale tuturor celor ce au ales să ne fie cursanţi, parteneri, prieteni şi susţinători, copiilor care au ales alături de părinţii lor să înveţe să danseze şi să fructifice timpul acesta la maximum în sala noastră, adulţilor care au avut curajul să aleagă dansul irlandez ca metodă de destindere la sfârşitul unei zile de muncă şi celor ce au avut curajul să schimbe o seară de dans în club cu o seară de dans irlandez social.


Cu ocazia aceasta le dorim mult succes tuturor începătorilor noştri ce vor participa la ISTA Feis 2012 în numai două luni şi până la următoarea aniversare să culegem toţi din STEYsha cât mai multe reuşite, fie că sunt sub formă de medalii, trofee, sau cucerirea unui nou element de dans. Dată fiind această zi deosebită pentru noi, pe durata întregii luni ianuarie toţi nou-înscrişii vor beneficia de primul curs gratuit indiferent de grupul de vârstă în care se încadrează.

Cursuri 2012

Cursuri 2012

Începând de luni, 9 ianuarie 2012 reluăm în mod oficial cursurile de dans conform programului normal, atât pentru membri şcolii, cât şi pentru cei ce vor să se înscrie în programul de pregătire în dansul irlandez al STEYsha.

Dat fiind că pe 10 ianuarie sărbătorim un an de la deschiderea şcolii, pe parcursul întregii luni vom oferi primul curs gratuit pentru toţi cei ce ne păşesc pragul. Pe această cale vă urăm un an nou cât mai productiv, plin de reuşite şi, bineînţeles, de cât mai mult dans!


Ceiliul de iarnă - 17 decembrie

Ceili de Iarna

Sâmbătă, 17 decembrie, începând cu ora 20:00 invităm toţi cursanţii şi prietenii şcolii la o nouă seară de ceili (dans social irlandez), la sala noastră din Str. Cameliei nr. 39. Nu este nevoie să ştii să dansezi dinainte pentru a te putea bucura de un ceili alături de dansatorii noştri! Îmbracă-te şi încalţă-te cât mai comod.