STEYsha School of Irish Dance
Competitii

Despre STEYsha

STEYsha

STEYsha School of Irish Dance România, filială a ISTA School of Irish Dance din Polonia, desfăşoară cursuri de dans irlandez tradiţional şi modern, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi, fie că sunt interesaţi să obţină performanţă în domeniu, sau să încerce un nou hobby, să practice dansul ca metodă de menţinere şi îmbunătăţire a formei fizice, să socializeze cu alte persoane cu care au interese comune, etc...


STEYsha îşi propune ca dansul irlandez să devină o nouă opţiune sportivă pentru copii, activitatea extracurriculara preferată a celor mari şi, mai ales, un element de performanţă unanim recunoscut. Prin activităţile sale, STEYsha va maximiza potenţialul artistic al celor interesaţi de dansul irlandez şi le va oferi oportunitatea de a creşte în cadrul unei şcoli ce pune preţ pe calitate înaintea cantităţii. Scopul nostru numărul unu este de a le oferi tuturor cursanţilor aripile nu numai de a dansa, dar şi de a avea încredere în propriile forţe, de a-şi dori întotdeauna mai mult, de a fi sociabili şi buni membri ai unei echipe.

Programul de lucru al şcolii pe durata cursurilor a fost special conceput pentru a oferi maximumul de şanse fiecărui cursant, astfel că nivelurile sunt foarte bine delimitate: începători absoluţi, începători avansaţi, primary şi intermediate, cel mai înalt nivel deţinut actualmente de cursanţii noştri. În cazul grupurilor esenţiale pentru asimilarea unei baze puternice a dansului irlandez, cursanţii sunt, în plus, împărţiţi pe grupe de vârstă, astfel că cei mici vor putea învăţa prin joc, iar cei mari într-o atmosferă ideală finalului unei zile de cursuri sau de serviciu.

Şcoala mai pune la dispoziţie şi cursuri de aprofundare pentru cei ce vor opta să devină dansatori competiţionali şi pentru cei ce vor dori să se implice în recitalurile şcolii şi reprezentaţiile grupului de scenă al şcolii.

Printre oportunităţile pe care STEYsha le pune la dispoziţia cursanţilor săi se numără:

- participarea la ateliere periodice de perfecţionare cu Anna TILLAK, TCRG ;

- participarea la competiţii internaţionale de dans irlandez şi competiţii naţionale şi internaţionale de "moving arts" ;

- participarea la recitalurile fixe ale şcolii, cât şi la cele ocazionale sau unice ;

- posibilitatea de integrare în grupul de scenă al şcolii şi de participare la reprezentaţii locale şi externe;

- participarea la cantonamentele de vară ale şcolii ;

- participarea la taberele de dans irlandez internaţionale organizate de alte şcoli din Europa ;

- schimb de experienţă online sau pe viu cu alţi dansatori din ţările cu tradiţie în dansul irlandez;

- participarea la evenimente sociale organizate de şcoală, printre care seratele Ceíli - seri de dans social irlandez;

- participarea la evenimente interne pentru dansatorii şcolii, familiile lor şi alţi prieteni ai şcolii;

Pentru că un dansator irlandez bun nu înseamnă numai tehnică şi coregrafie, echipa şcolii este pregătită să le insufle cursanţilor pachetul întreg de spirit irlandez – cultură, istorie, legende, artă, spirit şi atitudine, totul perfect adaptat vârstei fiecărui grup. Şcoala noastră este sufletul dansului irlandez tocmai graţie combinaţiei ideale dintre pasiune, dorinţă, acţiune şi calitate a mişcării.