STEYsha School of Irish Dance
Competitii

Cursurile suplimentare

image

Feis Class

Feis (plural - feiseanna) este denumirea în Irish Gaelic a competiţiilor de dans irlandez, aşadar acest curs este pus la dispoziţia oricărui dansator al şcolii ca suport suplimentar în pregătirea pentru competiţii sau performanţă personală în apropierea unei competiţii. La fel ca şi în cazul grupului de Primary/Intermediate, împărţirea pe grupuri de nivel sau de vârstă nu este necesară, deoarece ţintele cursului sunt tehnica de dans, perfecţionarea ritmului, prezenţa scenică şi situaţiile neaşteptate ce pot surveni în cadrul unei competiţii.


Choreography Class

Cursul de coregrafie este special conceput pentru cursanţi şi membrii grupului de scenă, în vederea pregătirii recitalurilor permanente ale şcolii, cât şi ale solicitărilor de spectacol periodice sau unice. Dansatorii vor fi integraţi în coregrafii ce le vor pune în valoare nivelul de dans şi vârsta. Pentru a putea participa la curs şi la evenimente, dansatorul trebuie să cunoască cel puţin elementele de bază şi sa poată efectua corespunzător un reel şi un jig. Cursanţii interesaţi de competiţii vor găsi în aceste reprezentaţii o sursă extraordinară pentru dezvoltarea simţului şi atitudinii de scenă. În egală măsură, dansatorii cu experienţă în teatru vor găsi această ocazie o portiţă perfectă pentru aplicarea laolaltă a cunoştiinţelor de dans irlandez cât şi de teatru.

Curs de Yoga pentru copii

O dată pe luna se organizează un curs de Yoga pentru copii (respiraţie şi mobilitate), cu Mihaela de la "Joacă-te cu Mara".

Ocazional se organizează şi cursuri prelungite de stretching, tehnică şi forţă.